Foredrag

DENGANG PÅ FYN 1945-1976

Titlen dækker med en samlet spilletid på 112 minutter over to filmfortællinger om Fyn:

”Dengang på Fyn 1945-1960” og ”Dengang på Fyn 1961-1976.”

I ”Dengang på Fyn 1945-1960” oplever vi dengang, da hesten i bogstaveligste forstand trak læsset, dengang da hvert landbrug som noget naturligt havde både køer, svin og høns. Dengang, da mejerierne lå tæt, og hver landsby havde sin egen smed. Dengang, da landsbyskolerne var stråtækte, og hvert samfund udgjorde sin egen verden.

I ”Dengang på Fyn 1961-1976 fornemmer vi, at en ny tid er på vej. De små landkommuner bliver til storkommuner og sogneråd til byråd. Filmen er et gensyn med store og små oplevelser. De mange færger i det sydfynske farvand, den grå Ferguson traktor forspændt selvbinderen, skyttelauget på march gennem Svendborg, halfester, en isvinter, en ægte stabelafløbning og et royalt besøg i Assens af Dronning Margrethe, Prins Henrik og to meget små prinser.

112 minutter. – Fortæller: Ebbe Larsen. – Tekstet for hørehæmmede.

Som bonusoplevelse medfølger endvidere den prisbelønnede film, Fragmenter”.

Samlet pris: 149 kr + forsendelse .


Film

foredrag

FOREDRAG ved Ebbe Larsen

Gennem 2 af mine 5 foredrag fortæller jeg om mit arbejde med skabelsen af film i serien ”Dengang” og om de oplevelser mit arbejde med film i det hele taget har givet mig. Nærmere oplysninger om mine foredrag og de bøger, jeg har skrevet kan fås ved henvendelse til www.ebbelarsen.dk


© Copyright 2015. All Rights Reserved.